Slovakia: Body Art Show Bratislava 2016

The 3rd edition of the Body Art Show in Bratislava takes place November 18th with a big charity to benefit the national breast cancer organization.

bodyartshow2016 slovakia banner

18 November 2016

The BODY ART SHOW is a charity event showcasing the art of bodypainting within an entertainment evening in the Grand Hotel in the heart of Bratislava, Slovakias capital. Spectators will see beautiful bodies enshrouded in colourful colours, live painting, special effects, singing and dancing performances, LOMBARDI Fashion House show and fur-coats of Bortolami Collection presented by famous showbiz celebrities.
Would you like to participate on this event as an artist? Send a message to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


BODY ART SHOW je veľkolepá prehliadka umenia maľovania na telo so sprievodným programom a charitatívnym zámerom. Najväčšia nesúťažná prehliadka umenia maľovania na telo na Slovensku, na ktorej sa zúčastnia najlepší bodypainteri z domova i zo zahraničia. Diváci uvidia krásne telá zahalené do pestrých farieb, live painting, špeciálne efekty, spevácke a tanečné vystúpenia a módnu prehliadku LOMBARDI Fashion House, kde sa modelmi stanú známe osobnosti slovenského showbiznisu.
Na záver bude predstavený a pokrstený nový Bodypainting kalendár 2017 autorky Marty Gejdošovej. Krstným otcom bude Alex Barendregt, prezident World Bodypainting Association.

Po predstavení sa koná after party s rautom. Pre všetkých hostí a účinkujúcich bude pripravené bohaté pohostenie, fotenie sa s modelkami pred fotostenou, rozhovory s novinármi a fanúšikmi.
Cieľom eventu BODY ART SHOW je predstaviť verejnosti umenie bodypaintingu, jeho krásu a vznešenosť a ukázať jeho možnosti v umeleckom a zábavnom priemysle.

Druhým cieľom je charitatívny zámer. Výťažok z predaja Bodypainting kalendára 2017, ako aj z celého podujatia, pôjde na podporu prevencie onkologického ochorenia rakoviny prsníka.

Organizátorom podujatia je Marta Gejdošová, majsterka Slovenska v maľovaní na telo BodyArt, člen WBA

Chceš sa zúčastniť na tomto podujatí ako bodypainter? Napíš správu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website:

Body Art Show

 

WBA

Home Base:
c/o WB Production GmbH
Villacher Strasse 120
9710 Feistritz, AUSTRIA
Phone: +43-4245-21637
e-mail: office(c)wb-association.org

Follow us on

(c) 2001 - 2024

WBA Bonuspartners